Contributie

De contributie voor de Bevers is 20 euro per half jaar. 
De contributie voor de speltakken Welpen, Verkenners en RSA is 90 euro per jaar. Er wordt twee keer per jaar, dus 2x45 euro geïnd. Halverwege de eerste helft van het jaar wordt de contributie voor de eerste helft geïnd en halverwege de tweede helft van het jaar wordt het tweede deel van de contributie geïnd. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u dit per automatische incasso wilt overmaken.

 

Opzeggen 

Opzeggen kan 2x per jaar. Namelijk voor 1 december of voor 1 juni. Na het opzeggen kan uw kind nog bijven tot respectievelijk de kerstvakantie of de zomervakantie.
Dit kunt u per mail doen door een mail te sturen naar de penningmeester. Hiervoor kunt u het mailadres van het bestuur gebruiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook voor andere vragen over de financiën kunt u bovenstaand mailadres gebruiken.

 

Overige kosten

De kinderen gaan regelmatig op kamp. De kosten van een kamp zijn heel verschillend. Een kampje bij de blokhut ligt vaak rond de 10 euro.

Het Noordelijk Pinksterkamp kost ongeveer 65 euro.

Kinderen zijn vanzelfsprekend niet verplicht om mee te gaan. De leiding zal u tijdig informeren over een kamp en de kosten er van.

Het kampgeld is kostendekkend en gaat naar het kampeerterrein, de boodschappen, scoutverzekering en spelactiviteiten. 

Elk kind moet een scoutingblouse kopen met bijbehorende badges en das+dasring. Dit kost samen ongeveer 55 euro.

Tegen de tijd dat uw kind geïnstalleerd wordt, ontvangt u van de leiding het bestelformulier.

 

 

 

 

Een belangrijk motto bij Scouting is dat ieder kind er bij hoort en deel moet kunnen nemen. Als financiële middelen dit belemmeren, kan u dit aangeven en gaan we samen in gesprek om tot een goede oplossing te komen.